Bram van der Vlugt & co - Met Andere Oogen | Stadsschouwburg en De Vereeniging

datum: zondag 15 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Bram van der Vlugt  co - Met Andere Oogen | Stadsschouwburg en De Vereeniging

Bram van der Vlugt met zoon, dochter en huisvriend in het theater! ‘Met Andere Oogen’ is een persoonlijke vertelling, omlijst door muziek van een klassiek violiste en twee jazzmuzikanten.

Acteur Bram van der Vlugt bracht met zijn twee muzikale kinderen – saxofonist en klarinettist Floris en violiste Hester – en huisvriend en contrabassist Lucas Dols eerder de concertvertelling ‘De Drievingerige Luiaard’. In de opvolger ‘Met Andere Oogen’ is de basis hetzelfde: een persoonlijke vertelling, omlijst door muziek.

Een man ziet een schilderij dat hij kent. Het doek heeft zijn hele jeugd in zijn ouderlijk huis gehangen. Hij heeft het na de dood van zijn stiefmoeder verkocht; een Volendams tafereel, dat was destijds oubollig. Er was hem gezegd dat het naar Amerika zou verdwijnen, daar houden ze van die Hollandse folklore. Maar nu hangt het hier, in de burelen van hotel Spaander, in Volendam. Hoe kwam dat schilderij überhaupt ooit in Den Haag, waar hij opgroeide? En hoe belandde het daarna weer hier? Langzaam ontstaan de contouren van het rijke leven van een gegoede familie in de vooroorlogse jaren, dat abrupt eindigde.

bron: https://www.facebook.com/events/302738450162902/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Cuijk | 112 alarmeringen Cuijk | Goedkoop Tanken in Cuijk | Supermarkten in Cuijk | Weerbericht Cuijk