Mediterranee - Introdans | Stadsschouwburg en De Vereeniging

datum: dinsdag 3 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Mediterranee - Introdans | Stadsschouwburg en De Vereeniging

Temperament, sensualiteit en levenslust in volledig Spaans programma met werk van uitsluitend Spaanse choreografen. Introdans dompelt het theater onder in zuidelijke sferen met werk van uitsluitend Spaanse choreografen. Hun benadering van dans is aards, intuïtief en gevoelsmatig, vol Latijns temperament, sensualiteit en levenslust.

Cayetano Soto komt in ‘MÉDITERRANÉE’ royaal aan bod. Hij is momenteel internationaal een van de meest gevraagde dansmakers en staat bekend om zijn eigenzinnige balletten, vol technische uitdagingen. Dat is goed te zien in het gevoelige ‘Sortijas’, een werk met uiterst gecompliceerde en ongebruikelijke lifts, op muziek van Lhasa de Sela. Het veelgeprezen ‘Conrazoncorazon’ laat een heel andere kant van Soto zien. Het ballet is geestig, uitbundig en snel en het dansplezier spat werkelijk van het podium.

Naast deze twee succesvolle stukken danst Introdans een gloednieuw duet van de Barcelonees. Ook de jonge choreograaf Jorge Pérez Martínez komt met een nieuwe creatie en laat in het openingsballet gelijk maar het voltallige Introdans-ensemble opdraven. Het wonderschone ‘Rassemblement’ van Spanjes meest bekende choreograaf, Nacho Duato, maakt dit zinderende programma compleet.

bron: https://www.facebook.com/events/1538653476168836/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Cuijk | 112 alarmeringen Cuijk | Goedkoop Tanken in Cuijk | Supermarkten in Cuijk | Weerbericht Cuijk