Rhythmic Movement Training Internationaal Level 1 & 2 | Breincentrum

datum: zondag 25 maart 2018

Rhythmic Movement Training Internationaal Level 1  2 | Breincentrum

Tijdens de opleiding tot NLSspecialist (Nieuwe Leerstrategieën Specialist) leer je dat reflexen de basis vormen van onze ontwikkeling. Je maakt kennis met een paar reflexen, hoe je ze kunt signaleren en hoe kun je ze kunt integreren.
Wil je nog meer reflexen leren kennen en ze veel uitgebreider leren integreren, dan is de cursus Rhythmic Movement Training een hele mooie uitgebreide aanvulling.

In de baarmoeder begint de ontwikkeling van de reflexen. Reflexen helpen ons, om ons centrale zenuwstelsel steeds verder te ontwikkelen. Geïntegreerde reflexen vormen de basis van een goed functionerend centraal zenuwstelsel en vormen daarom de basis om ons te kunnen ontwikkelen!

Op het moment dat een reflex niet goed geïntegreerd is, kan de daarop volgende ontwikkeling vertraging oplopen of helemaal niet ontstaan. Dat kan zorgen voor beperkingen op allerlei gebieden zoals: de motoriek, houding, gedrag en het leervermogen.

Reflexintegratie helpt kinderen en volwassenen de reflexen te integreren en de balans te herstellen waardoor de symptomen verminderen of verdwijnen.
Leren en ontwikkelen begint bij een goed fundament!
Met beweging zorgen we er voor dat lijf en brein weer in balans komen.

De Rhythmic Movements zijn een reeks van oefeningen die door een kind/volwassene of groep kinderen/volwassenen, met aanwijzingen van een begeleider zelf gedaan kunnen worden. De bewegingen zijn gemakkelijk te leren en ontzettend leuk om te doen!

Duur: De cursus Rhythmic Movement Training duurt drie dagen.
Data: 25, 26 en 27 maart 2018.
Locatie: Zuiderpoort 56, 6605 HN, Wijchen
Prijs: € 580.00 incl. manual en certificaten (level 1 & 2).

Wil je je aanmelden, wees er dan snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We werken in een kleine groep van 16 mensen.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op: http://www.breincentrum.com/course/rhythmic-movement-training-level-1-2-25-03-18/

bron: https://www.facebook.com/events/142694902950070/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Cuijk | 112 alarmeringen Cuijk | Goedkoop Tanken in Cuijk | Supermarkten in Cuijk | Weerbericht Cuijk