Stiltedag - Miniretraite | Sarvata Centrum

datum: zondag 19 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Stiltedag - Miniretraite | Sarvata Centrum

De Stiltedag van GO Mindful! is als een miniretraite.

Een dag waarop je jezelf centraal stelt. Een dag zonder het gebruikelijke appèl van de buitenwereld: je partner, kind(eren), collega’s etc. Hoe gevoeliger je bent voor dat appèl, des te belangrijker het is om af en toe voor jezelf te kunnen en willen kiezen. Om goed voor jezelf te zorgen! Om even niks te moeten en om alleen maar te ‘zijn’. Om op te laden..

Naast de gelegenheid om jezelf te verwennen met de nodige rust en aandacht, is deze dag ook een mooie kans om je aanwezige kennis over Mindfulness op te frissen en te verdiepen.

Praktische info

Wanneer: zondag 19 november 2017

Voor wie: voor iedereen die het zichzelf gunt, om even uit de hectiek van alledag te stappen en een dag ‘met zichzelf’ door te brengen; enige ervaring met mediteren is aan te bevelen.

Door wie: Mindfulness trainers Esther Go en Hedwig Smit m.m.v. Wendy Willemsen die een verrassende klankschalen sessie zal verzorgen en Annelieke te Braake en Titia van der Werf die een stoelmassage kunnen aanbieden.

Waar: Schependomlaan 17e te Nijmegen in het Centrum voor Gezondheid en Welzijn ‘Sarvata’

Tijd: 10.00 – 16.00 uur. Kom voor je eigen rust om 9.45 uur om even te settelen.

Meenemen: soepel zittende kleding, warme sokken of sloffen, waterflesje en als je wilt je eigen meditatiekussen of –bankje (er zijn voldoende materialen aanwezig).

Programma: tijdens het gehele programma wordt Stilte in acht genomen. Dit betekent: niet spreken of gebaren maken naar elkaar, niet schrijven en geen gebruik maken van telefoon o.i.d. De aandacht is volledig op jezelf gericht; anderen voelen zich hierdoor ook vrij om de aandacht bij zichzelf te houden. Mindfulness-oefeningen wisselen elkaar af; de trainers zullen hierbij uiteraard wel spreken. De vegetarisch lunch gebruiken we eveneens in stilte. Na het eten kun je voor jezelf een stiltewandeling maken in de buurt of gebruik maken van een verwen-stoel-massage.

Kosten: € 35,- per keer (dit is inclusief lunch). Gaarne contant te betalen bij aankomst. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor een eventuele stoelmassage tijdens de middagpauze.

Opgeven: Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@gomindful.nl.

bron: https://www.facebook.com/events/1931113223833223/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Cuijk | 112 alarmeringen Cuijk | Goedkoop Tanken in Cuijk | Supermarkten in Cuijk | Weerbericht Cuijk