Verkeersongeval scootmobiel; getuigen gezocht

donderdag 24 juli 2014

Malden - Op vrijdag 11 juli omstreeks 11.50 uur, vond er een aanrijding plaats tussen een personenauto, bestuurd door een 81-jarige man uit Mook en Middelaar en een scootmobiel, bestuurd door een 73-jarige inwoner van Malden. Daarbij raakte de 73-jarige Maldenaar lichtgewond. In eerste instantie leken de verwondingen mee te vallen en kon de man een dag na opname weer naar huis. Anderhalve week later is hij aan complicaties overleden. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Het ongeval vond plaats op de oversteekplaats van de Rijksweg ende Grote Loef. De 81-jarige bestuurder van de auto reed over de Rijksweg in derichting van het centrum van Malden. Bij de aanrijding viel de 73-jarige metzijn scootmobiel om en raakte gewond aan zijn hoofd.

Zijn verwondingen leken mee te vallen. De man werd naar hetziekenhuis overgebracht en bleef een nacht ter observatie. Op 19 juli is de manals gevolg van complicaties overleden. De politie roept getuigen op zich temelden.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen diemenen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie, te bereiken via hetnummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u dezedoorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.2014067301

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Cuijk | 112 alarmeringen Cuijk | Goedkoop Tanken in Cuijk | Supermarkten in Cuijk | Weerbericht Cuijk