Supermarkt overvallen

woensdag 17 juni 2015

Nijmegen - De supermarkt van Jumbo in de Malvert aan de 70e straat is dinsdagavond even voor 20.00 uur door twee gewapende mannen overvallen. De mannen hadden volgens getuigen beiden een mes bij zich en bedreigden de kassamedewerkers. En van de kassamedewerkers raakte lichtgewond. De twee daders zijn er met een onbekende buit vandoor gegaan.

De politie zette kort na de melding het gebied af maar kon nietvoorkomen dat de twee wisten te ontkomen. Ook werden de politiehelikopter enspeurhonden ingezet. De twee daders droegen een muts en een bandana omherkenning te voorkomen. Volgens getuigen zouden de twee met een accent sprekenen een getinte huiskleur hebben. Onduidelijk is of de twee met een auto zijngekomen en daar ook weer mee zijn vertrokken.De politie is gisterenavond meteen met het onderzoek gestart.Voor enkele medewerkers van de supermarkt werd slachtofferzorg geregeld.Forensische opsporing stelde diverse sporen veilig. Vandaag zal het onderzoekworden voortgezet en zullen diverse personen nader worden gehoord.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen watgezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Ofals u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politievia Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2015291820

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Cuijk | 112 alarmeringen Cuijk | Goedkoop Tanken in Cuijk | Supermarkten in Cuijk | Weerbericht Cuijk